ANKARA / KEÇİÖREN - Yeşiltepe Ortaokulu

E TWİNNİNG OKULU BAŞVURU SÜRECİ EĞİTİMİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge eTwinning koordinatörlüğü tarafından Ankara Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda Ankara İli genelinde eTwinning okulu davetiyesi alan okul idare ve öğretmenlerinin katıldığı ''başvuru süreci'' konulu eğitim verildi.

Yenimahalle Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning koordinatörlüğü tarafından Ankara Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda Ankara İli genelinde eTwinning okulu  davetiyesi alan  okul idare ve öğretmenlerinin katıldığı ''başvuru süreci'' konulu eğitim verildi. Okulumuz öğretmenlerinden Zehra Tuğba OLSOY eğitime katıldı ve süreç hakkında bilgi edindi, eksiklerimizi görme ve çalışmalarımızı paylaşma fırsatı bulduk. Eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 05.02.2020 - Güncelleme: 19.02.2024 12:35 - Görüntülenme: 264