ANKARA / KEÇİÖREN - Yeşiltepe Ortaokulu

May

MEB 2023 Eğitim Vizyonunda hedef olarak belirtilen "İradesi gelişmiş, doğal merakını koruyan ve öğrenmenin kendisini, bir ödül olarak gören öğrenenler yetiştirmek" hedefi kapsamında Bakanlığımızca "Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi" hayata geçirilmiştir.

Yeşiltepe Ortaokulu da bu proje kapsamında yer almaktadır. Okulumuzdaki  öğrencilerin; akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimini destekleyen okul ortamlarının oluşturulmasını sağlamak, okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeye yönelik çalışmalarımız Mayıs 2022 tarihi itibariyle başlamıştır.

Mrt

Okulumuz 2020_2021 eğitim öğretim yılında "Desıgn with Transformatıon" isimli  Etwinning projesine katılmıştır.

Bu projeler okulumuz anasınıfi öğretmeni Betül Taştan tarafından yürütülmektedir.

Mrt

Okulumuz 2020_2021 eğitim öğretim yılında "Dünyayı İyilik Kurtaracak "isimli  Etwinning projelerine katılmıştır.

Bu proje  okulumuz anasınıfi öğretmeni Betül Taştan tarafından yürütülmektedir.

Eyl

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Zehra Tuğba Olsoy  "Let's teach and learn STEM" adlı eTwinning projesine katılarak 16 öğrencisi ile birlikte çalışacaktır.

Mrt

Anasınıfı miniklerimiz Kids ANKA meslekler atölyesinde 7 çeşit meslek alanlarını deneyimledi. Meslekleri eğlenerek öğrendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 103.yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

Mrt

12.03.2018 tarihinde 45 öğrencimiz ile Halk Bank / İtalya Voleybol maçına gittik.